Käyttöehdot

Rekisteröityessäsi palveluun sitoudut näihin käyttöehtoihin. Jos ehtoja ei hyväksytä, palvelua ei ole mahdollista käyttää.

Rekisteröitymällä palveluun

Vakuutat olevasi vähintään 13-vuotias.

Käyttäjätunnus

Voit luoda palveluun oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa luovuttaa kenellekään muulle. Käyttäjänä vastaat kaikesta käyttäjätunnuksellasi tapahtuvasta palvelun käytöstä.

Oikeus käyttää palvelua

Oikeutesi käyttää palvelua edellyttää, että noudatat näitä käyttöehtoja sekä mahdollisia palvelussa annettuja muita ohjeita tai ehtoja. Kuvapalvelin.fi voi milloin tahansa estää käyttäjältä palvelun käytön, jos käyttäjä aiheuttaa palvelussa haittaa tai häiriötä taikka rikkoo näitä käyttöehtoja.

Muutokset palveluun ja näihin käyttöehtoihin Kuvapalvelin.fi voi tehdä parhaaksi katsomiaan muutoksia palveluun sekä milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja, palvelussa kerrottuja muita ehtoja ja ohjeita.

Muuttuneista ehdoista ilmoitetaan palvelussa tai sähköpostilla, jos olet antanut palveluun sähköpostiosoitteesi. Jatkamalla palvelun käyttöä, hyväksyt muutetut ehdot.

Maksulliset palvelut

Sivuston käyttö on maksutonta, eikä sivustossa pysty ostamaan tuotteita tai lisäpalveluita.

Palvelussa oleva sisältö

Tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet kaikkeen palvelussa olevaan sisältöön kuuluvat Kuvapalvelin.fi:lle tai kolmannelle osapuolelle.

Saatamme poistaa sivustolta käyttäjien luomaa sisältöä, jos katsomme sisällön olevan epäasiallista.

Palvelun käyttäjän luoma sisältö

Lähettämällä kuvan palveluumme:

-Vakuutat omistavasi kuvan tai oikeuden käyttää sitä.

-Annat Kuvapalvelin.fi:lle oikudet käyttää sekä esittää kuvaa sivustollamme.

-Annat Kuvapalvelin.fi:lle luvan tallentaa kuvan palvelimellemme.

-Vakuutat, että kuva ei sisällä epäasiallista materiaalia kuten pornografiaa, rasistista tai mitään laitonta.

Kuvat jotka rikkovat käyttöehtoja, tullaan poistamaan välittömästi.

Palvelun väärinkäytöstä voi seurata käyttäjätunnusten poisto, tai jopa ip-esto.

Palvelun käyttäjällä on oikeus poistaa palveluun luomaansa materiaalia, kuten lähettämiään kuvia tai kommentteja.

Palvelun käyttäjällä on myös oikeus poistaa käyttäjäprofiilinsa palvelusta.

Jos palvelun käyttäjä poistaa luomaansa materiaalia, nämä materiaalit poistetaan pysyvästi ja välittömästi, eikä niitä pysty palauttamaan.

Jos palvelun käyttäjä poistaa käyttäjäprofiilinsa, myös käyttäjän lähettämä sisältö poistetaan pysyvästi.

Palvelun käyttäjän luoman sisällön esittäminen

Palvelun käyttäjällä on oikeus valita näytetäänkö hänen lähettämänsä kuva julkisesti muille palvelun käyttäjille.

Mikäli hyväksyt, että kuva on julkinen, se ilmestyy ylläpidon tarkastamisen jälkeen 'uudet kuvat' -kansiossa, joka on julkinen kaikille palvelun käyttäjille.

Käyttäjät voivat kommentoida ja äänestää toistensa kuvia.

Tarpeeksi positiivisia ääniä keränneet kuvat, voidaan nostaa etusivulle.

Tarpeeksi negatiivisia ääniä keränneiden kuvien näkyvyyttä saatetaan rajoittaa.

Alasottoilmoitus

Emme ole vastuussa kolmansien osapuolien lähettämistä tekijänoikeudettomista kuvista. Mikäli löydät kuvan joka loukkaa sinun tekijänoikeuksiasi, ota meihin yhteyttä niin voimme poistaa kuvan.

Alasottoilmoitukseen tulee liittää seuraavat tiedot:

Ilmoituksen tekijän nimi ja yhteystiedot Yksilöityinä se aineisto, jonka saannin estämistä vaaditaan, sekä selvitys aineiston sijainnista. Ilmoituksen tekijän vakuutus siitä, että se aineisto, jota vaatimus koskee, on hänen vilpittömän käsityksensä mukaan lainvastaisesti saatavilla viestintäverkossa. Tieto siitä, että ilmoituksen tekijä on tuloksetta esittänyt vaatimuksensa sisällön tuottajalle tai että sisällön tuottajaa ei ole voitu tunnistaa. Ilmoituksen tekijän vakuutus siitä, että hän on tekijänoikeuden tai lähioikeuden haltija taikka oikeutettu toimimaan oikeudenhaltijan puolesta. Ilmoituksen tekijän allekirjoitus.

Lainsäädäntö ja tietosuoja

Kuvapalvelin.fi noudattaa Suomen ja Euroopan Unionin voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä palvelun tietosuojaselosteessa kerrottuja tietosuojaperiaatteita. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täältä.

Vastuunrajoitus

Kuvapalvelin.fi ei vastaa mistään välillisistä eikä välittömistä vahingoista, joita palvelun käytöstä sinulle saattaa aiheutua. Palvelun sisältö on puhtaasti viihteellistä. Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa käyttöehtojamme tulevaisuudessa.

Kuvien lataus kirjautumatta sisään

Kuvia pystyy lataamaan, vaikka et olisi kirjautunut sisään. Kuvat eivät silloin tallennu käyttäjätilillesi ja ne poistuvat automaattisesti palvelusta vuoden päästä, jos ne eivät kerää yhtäkään katselukertaa. Samat käyttöehdot koskevat satunnaisesti ladattuja kuvia.

Kuvien Hotlinkkaus

Hotlink tarkoittaa kuvan upottamista toiselle verkkosivustolle, niin että kuva latautuu toiselta palvelimelta, joka syö kyseisen palvelimen resursseja. Hotlink estoa ei ole vielä asetettu tälle sivustolle, mutta sellainen on tulossa.